I

Min motorcykel

I marts 2002 fik jeg et stort ønske opfyldt. Jeg blev tilbudt en motorcykel til en fornuftig pris - det var en Honda CB500F fra 1972.

Der er nok mange der ikke rigtigt ville kunne få åndenød over sådan en gammel "mukkebik". Men dengang jeg var en lille dreng på 13 år (det var i 1971) var jeg i København, og så for første gang en 4 cylindret Honda. Det syn med de fire flotte udstødningsrør glemmer man altså bare ikke. Så siden dengang har en rigtig motorcykel for mig altid været en Honda med 4 cylindre.

Jeg har ellers ikke de store erfaringer med motorcykler. Jeg har haft en lille Suzuki TS185 off-roader og vores søn har haft en Yamaha YZ80 juniorcrosser.

Min nye Honda er i en rimelig stand, og står næsten i original stand - og de 4 udstødningsrør er bare flotte ;-) . Min plan er at sætte den nænsomt i original stand. Men først skal jeg bare ud og køre lidt på den her i sommer for at lære den lidt at kende. Jeg bruger også en del tid på Internet for at finde oplysninger om Honda´en. Jeg vil senere lægge nogle gode links på linksiden

Jeg har også fundet meget hjælp i nyhedsgruppen dk.fritid.motorcykel. Her sidder der rigtig mange MC-freaks, som er parate til at hjælpe døgnet rundt.